Behandlingsvalg

 

Zoneterapi

 

 

Zoneterapi er en gammel behandlingsform uden brug af redskaber men blot ved trykpåvirkning under foden aktiverer din krop til at komme i harmoni.

 

Zoneterapi kan være gavnlig hvis man har luftvejsproblemer, forstoppelse, øreproblemer, rygproblemer,  allergi, migræne, sengevæder, hofte og knæsmerter, søvnløshed,
stress, ødemer og meget mere.
Ønsker man at få renset kroppen godt ud er dette også et godt supplement til en detox eller efter langtids medicin forbrug.

Zoneterapi er en holistisk behandling og man vil derfor arbejde med hele kroppen via fødderne.

 

Nerverefleksologi

 

 

Nerverefleksologi er en behandlingsform som arbejder direkte med hele kroppens nervesystem. Metoden kan både anvendes som smertelindring, general behandling eller hjælp til at søge en diagnose, via det statiske tryk som giver impulser til den pågældende nerve, hvorpå man opnår en øjeblikkelig virkning.
Derfor vil folk med hold i nakke, arm smerter, hovedpine, synkebesvær, mavesmerter, skuldersmerter, iskias smerter osv. ofte opnå effekt efter 1 behandling alt efter udfordring.

 

 

Behandlingen foregår via fodknoglerne, med et statisk tryk i max 15 sekunder. Punkterne kan være ømme, hvilke indikerer den specifikke nerve er aktiv og kræver opmærksomhed.

(Der findes over 100 nerverefleksologipunkter på hele foden)

 

Naturmedicinsk vejleder

 

 

Med udgangspunkt i naturmedicin vil jeg hjælpe med at finde den bedste løsning i forhold til de problamatikker du kommer med.Alle vil blive behandlet individuelt og derfor vil der ikke være to behandlingsplaner der er ens selvom man "fejler"det samme.

Behandlingen er god til dem der ikke tåler skolemedicin, ønsker mininale bivirkninger, ønsker at hjælpe sig selv eller søger svar for ens udfordringer.